Adressen van Glastuinders

Het adressenbestand van AgiDirect bevat de meest actuele adressen en gegevens van glastuinders (glasgroentetelers en sierteelt). Er zijn adressen beschikbaar van bedrijven uit Nederland maar ook van bedrijven uit onder andere België en Duitsland. Door de continue actualisatie van onze database kunnen er relevante selecties gemaakt worden op actuele data. De bedrijven zijn te bereiken via post, telefoon en door de opt-in toestemming die glastuinders aan ons geven ook via e-mail en sociale media.
Hier kunt u meer informatie aanvragen over adressen van tuinders >>

--- Onze werkwijze sluit aan op de AVG-wetgeving zodat u veilig kan werken met de data van AgriDirect ---


Zorgvuldige selectie
De uitgebreide database van AgriDirect maakt het mogelijk om een zorgvuldige en specifieke selectie te maken. Dit kan ook binnen de glastuinbouwsector. Naast de onderstaande categorieën, kunnen wij u ook informatie geven over toekomstplannen, investeringsplannen en andere relevante achtergrond informatie van glastuinbouwers zoals een geografische selectie (bv. per provincie) of een selectie op basis van het gebruik van bepaalde landbouwmachines (bijvoorbeeld merk tractor etc.).

Er kan o.a. geselecteerd worden op de volgende categorieën:

 • Het aantal m² areaal glas
 • Adressen van Glasgroentetelers
 • Adressen van Potplantentelers
 • Adressen van Snijbloementelers
 • Adressen van tuinders van eenjarige tuin- en perkplanten
 • Adressen van glastuinbouwers met opkweek materiaal
 • Alternatieve energie (bv. zonnepanelen)


Wilt u nog specifiekere selecties?
Dat kan! Binnen de bovengenoemde categorieën kan er bijvoorbeeld ook geselecteerd worden op verschillende teelten.

 • Zo kan er binnen de categorie glasgroentetelers geselecteerd worden op o.a. adressen van tomatentelers (cherrytomaten, vleestomaten, trostomaten etc.), paprikatelers, komkommertelers, aardbeientelers, slatelers etc.
 • De categorie snijbloementelers kan opgedeeld worden in o.a. adressen van tulpentelers, chrysantentelers, rozentelers, lelietelers, orchideeëntelers etc.
 • Binnen de categorie potplantentelers kunnen we selecteren op o.a. bladplanten, bloeiende planten en specifieke soorten.
 • De adressen van eenjarige tuin- en perkplantentelers kunnen o.a. opgedeeld worden in adressen van petunia kwekers, violentelers, begoniatelers en specifiekere soorten.

Voor selecties van andere teelten of specifiekere soorten neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Voordeel van specifieke selecties
Het grootste voordeel van het specifiek selecteren van uw doelgroep is dat u uw doelgroep precies kan afstemmen op uw marketingcampagne. Als u een marketingcampagne wilt afstemmen op glasgroentetelers zoals tomatentelers of juist op snijbloementelers zoals tulpentelers dan wilt u natuurlijk ook alleen deze specifieke doelgroep bereiken om uw campagne zo efficiënt en effectief mogelijk te maken.

GlastuinbouwScanner
Om ons adressenbestand met adressen van glastuinbouwers zo actueel mogelijk te houden worden alle glastuinders in Nederland en België jaarlijks tijdens de GlastuinbouwScanner telefonisch benaderd met vragen over hun toekomst- en investeringsplannen en andere relevante informatie. U kunt zelf ook deelnemen aan de GlastuinbouwScanner door uw eigen vragen toe te voegen  aan het belscript en daarmee exclusieve informatie verkrijgen of leads genereren.
Lees hier meer over de scanners van AgriDirect >>

Communiceren met glastuinders

De adressen van glastuinbouwers zijn op verschillende manieren in te zetten:

 • Adressen kopen of huren voor direct mailings.
 • Telemarketing (telefonische benadering via ons callcenter).
 • (Online) Marktonderzoek.
 • E-mailmarketing (exclusieve e-mailing nieuwsbrieven).
  AgriDirect bezit Opt-in toestemming van glastuinbouwers (!)
 • Sociale media (bereik glastuinders op Facebook).

Lees hier over alle diensten van AgriDirect >>

Wilt u meer informatie?
U kunt hier een vrijblijvende offerte aanvragen of bel ons en vraag naar Luke Hekers of Ruud Luijten.

 

Onze opdrachtgevers