Adressen van Pluimveehouders

AgriDirect kan u helpen om in contact te komen met een specifieke doelgroep. Zo kan er bijvoorbeeld een speciale selectie gemaakt worden om uw doelgroep te bereiken. In ons adressenbestand bevinden zich de meest actuele agrarische adressen van onder andere pluimveehouders. Het betreft met name pluimvee adressen in Nederland, Duitsland en België. Omdat AgriDirect de opt-In toestemming heeft van veel pluimveehouders, kunt u ze bereiken door middel van telefoon, post, e-mail en social media.
Vraag hier meer informatie aan over adressenbestanden van pluimveehouders >>

--- Onze werkwijze sluit aan op de AVG-wetgeving zodat u veilig kan werken met de data van AgriDirect ---


Nauwkeurig selecteren
Het uitgebreide adressenbestand geeft ons de mogelijkheid om voor u een nauwkeurige selectie samen te stellen.
Er kan bijvoorbeeld op de volgende categorieën geselecteerd worden:
- Leghennen
- Opfokhennen
- Vleeskuikens
- Kalkoenen
- Scharrelkippen
- Slachtkuikenmoederdieren
- Eenden
- Overig pluimvee

Relevantie van nauwkeurig selecteren
Een nauwkeurige selectie is de basis om goed te kunnen communiceren met uw doelgroep, en daarmee de basis voor een succesvolle marketingcampagne. Uw boodschap dient namelijk goed aan te sluiten op de doelgroep zodat de campagne ook effectief is. Wilt u een product aanbieden speciaal voor leghennenhouders, scharrelkippenhouders of vleeskuikenhouders, dan moet dit ook aan de juiste doelgroep gecommuniceerd worden.
Naast de bovengenoemde categorieën kunnen we ook selecteren op verschillende aantallen en achtergrond gegevens zoals voerleveranciers, landbouwmachines, investeringsplannen etc.

Hokdierscanner
De jaarlijkse Hokdierscanner dient voor de actualisatie van alle adressen van pluimveebedrijven. Tijdens dit actualisatieprogramma worden o.a. leghennenhouders, scharrelkippenhouders vleeskuikenhouders, eendenhouders, kalkoenenhouders etc. telefonisch benaderd met vragen over hun bedrijfsactiviteiten, investerings- en toekomstplannen. U kunt zelf ook deelnemen aan de HokdierScanner door uw eigen vragen toe te voegen en daarmee exclusieve informatie te verkrijgen.
Lees hier meer over de scanners >>

Kom in contact met pluimveehouders!
U kunt uw specifieke doelgroep bereiken op verschillende manieren:

  • Pluimvee adressen kopen of huren voor een postale marketing mailing.
  • Telemarketingacties
  • Marktonderzoek
  • E-mail marketing (exclusieve e-mailings naar e-mailadressen van bedrijven of adverteren in de maandelijkse Boervindt-nieuwsbrief)
  • Social media (bereik pluimveehouders via Facebook!)

Klik hier voor meer informatie over de diensten van AgriDirect >>

Meer weten?
Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan of neem contact op met Luke Hekers of Ruud Luijten.

Onze opdrachtgevers