Adressen van Varkenshouders


De database van AgriDirect bevat de meest actuele adressen van varkenshouders. Deze varkenshouders komen voornamelijk uit Nederland, België en Duitsland. Onze actuele gegevens zorgen ervoor dat al deze contacten benaderd kunnen worden via e-mail, post en telefoon. Door middel van de Opt-in toestemming van de varkenshouders, biedt AgriDirect u ook de mogelijkheid om de doelgroep via e-mailmarketing te bereiken.
U kunt hier meer informatie aanvragen over adressen van varkenshouders >>

--- Onze werkwijze sluit aan op de AVG-wetgeving zodat u veilig kan werken met de data van AgriDirect ---

Specifiek selecteren
Wilt u een specifiekere doelgroep dan alle varkenshouders? AgriDirect kan zeer specifieke selecties maken op basis van soort varkens en voersystemen. Naast de adressen bevat ons adressenbestand ook nog relevante achtergrond informatie zoals toekomst- en investeringsplannen.
De doelgroep varkenshouders kan nog verder gesplitst worden in meerdere categorieën:

- Adressen van Vleesvarkenhouders
- Adressen van Fokzeugenhouders
- Adressen van Opfokzeugenhouders
- Overige varkens
- Brijvoersysteem voor vleesvarkens
- Brijvoersysteem voor fokzeugen

Het nut van specifieke selecties
Ons uitgebreide adressenbestand zorgt ervoor dat wij een zeer specifieke doelgroep kunnen bereiken waardoor verschillende subgroepen van varkenshouders geselecteerd kunnen worden. Het is namelijk van groot belang dat uw product goed aansluit op de selectie van adressen. Een product dat u aanbiedt kan bijvoorbeeld geschikt zijn voor varkenshouders met een brijvoerinstallatie voor vleesvarkens en niet voor een andere voersysteem. Om de juiste doelgroep voor u te selecteren, geeft AgriDirect u graag advies over de mogelijkheden die wij bieden. De kwaliteit van de adressen wordt jaarlijks gecontroleerd in de HokdierScanner.

HokdierScanner
Tijdens de Hokdierscanner worden o.a. vleesvarkenhouders, fokzeugenhouders en varkenshouders met opfokzeugen telefonisch benaderd met vragen over hun bedrijfsactiviteiten, investerings- en toekomstplannen. De scanner geeft ons de mogelijkheid om altijd de meest actuele en uitgebreide informatie te bieden en u daarmee te garanderen dat u zo goed mogelijk in contact wordt gebracht met uw doelgroep.
Klik hier om meer te lezen over onze scanners >>

Op welke manier kan u varkensbedrijven bereiken?
- Postale mailing (adressen kopen of huren).
- Telemarketingacties
- (Online) Marktonderzoek
- E-mailnieuwsbrieven (exclusieve e-mailings naar e-mailadressen van varkensbedrijven)
- Sociale media (bereik varkenshouders op Facebook!)
Kijk hier voor meer informatie over alle diensten van AgriDirect >>

Wilt u meer informatie?

U kunt hier een vrijblijvende offerte aanvragen of bel naar 0475 492549 vraag naar Luke Hekers of Ruud Luijten.

Onze opdrachtgevers