Database Marketing

De agrarische sector blijft zich ontwikkelen, waardoor uw doelgroep voortdurend verandert. Database marketing helpt u om u eenvoudig te kunnen aanpassen aan deze ontwikkelingen en aan de wensen en behoeften van uw doelgroep. U analyseert de gegevens uit uw database en stemt daarop uw marketingactiviteiten af. Zo kunt u een gerichte aanbieding uitbrengen die perfect aansluit bij het profiel van uw klant.

Optimaliseren van database
Hoe meer informatie u beschikbaar heeft, hoe gerichter u uw marketingactiviteiten kunt afstemmen op uw doelgroep. Deze informatie dient up-to-date te zijn. Het actueel houden van een database is niet eenvoudig en kost veel tijd. Wij helpen u graag bij het updaten en optimaliseren van uw database. Middels de sectorscanners actualiseren wij jaarlijks telefonisch de gegevens uit onze agrarische databases, waardoor we per agrarische onderneming over uitgebreide informatie beschikken. 

Unieke informatie
Natuurlijk kunnen wij voor u ook exclusieve informatie verzamelen die specifiek voor uw producten of diensten van belang is. U beschikt dan over unieke informatie, waarmee u uw marketingactiviteiten nog exacter afstemt op de behoefte van de individuele agrariërs.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden van database marketing te bespreken via het contactformulier > 

Onze opdrachtgevers