E-mailings 

Een e-mailing versturen is een relatief goedkope en directe manier van communiceren. In oktober 2009 is echter de Opt-In wetgeving in Nederland van kracht gegaan. Voor veel bedrijven maakt deze telecommunicatiewet het lastig om met hun doelgroep digitaal te communiceren. Een Opt-In toestemming is niet overdraagbaar. E-mailadressen mogen daarom niet worden verkocht!

De oplossing? E-mail marketing via Boervindt.nl
Elk jaar vragen wij aan alle agrariërs expliciet toestemming voor het ontvangen van Boervindt-nieuwsbrieven. Tuinders ontvangen de Tuindervindt-nieuwsbrieven. Beschikbaar zijn:

  • Nederland: Ruim 22.000 opt-in e-mailadressen
  • Duitsland: Ruim 25.000 opt-in e-mailadressen (verzonden vanuit AgriTreff.de)
  • België: Ruim 4.700 opt-in e-mailadressen (verzonden vanuit boervindt.be)

Exclusieve e-mailings
Wij verzorgen graag de verzending van uw exclusieve e-mailing onder de noemer ‘Boervindt informeert’. Op deze manier wordt voor u als enige aanbieder uitsluitend informatie over uw product/dienst verspreid naar uw specifieke doelgroep.

Online adverteren op website en in e-mailnieuwsbrieven
Tien maal per jaar wordt de algemene Boervindt-nieuwsbrief verzonden. Uw advertorial in deze e-mailnieuwsbrief is gelinkt aan uw advertentie op Boervindt.nl. Vanuit deze advertentie wordt via een link doorgestuurd naar uw eigen bedrijfswebsite.

Klik hier voor een voorbeeld van deze algemene Boervindt-nieuwsbrief >
Klik hier voor de verzenddata van 2018 >

Neem contact met ons op om de mogelijkheden van e-mailings te bespreken via het contactformulier > 

 

Onze opdrachtgevers