Online communicatie met opt-in toestemming


Onbezorgde online communicatie richting uw agrarische doelgroep
Bij e-mailmarketing is het wettelijk verplicht om de privacy van ontvangers van e-mails in acht te nemen. Toestemming op naam (opt-in) is vereist om agrariërs via e-mail te benaderen. Op het moment dat een ontvanger uw e-mail als spam rapporteert, kan dit vervelende gevolgen hebben voor uw organisatie wanneer u niet over een correcte opt-in beschikt. E-mailadressen mogen dus niet verkocht worden!

De oplossing: De e-mailservice van Boervindt
Om u als toeleverancier toch in staat te stellen om gebruik te maken van e-mailadressen, vragen wij of agrariërs e-mails van AgriDirect en Boervindt willen ontvangen met aanbiedingen van toeleveranciers. Dit doen we tijdens onze telefonische database-actualisaties. De agrariërs die toestemming geven benaderen we via onze Boervindt.nl of Tuindervindt.nl e-mailservice. Op deze manier verspreiden wij op correcte wijze eigen nieuws en nieuws van onze opdrachtgevers.

 Inmiddels beschikt AgriDirect in Nederland over ca. 22.000 opt-in e-mailadressen van agrariërs.
 

Internationaal
Ook in Duitsland en België ondersteunt AgriDirect toeleveranciers in online communicatie met specifieke agrarische doelgroepen.
 

  Onze Duitse verzendservice Agritreff.de beschikt over ruim 57.000 opt-in e-mailadressen van boeren.

  Onze Belgische verzendservice Boervindt.be beschikt over ruim 5.000 opt-in e-mailadressen van boeren.
 

Uw eigen exclusieve nieuwsbrief
De agrarische database van AgriDirect stelt u in staat zeer gerichte exclusieve e-mails te verspreiden onder zeer specifieke agrarische doelgroepen uit de agrarische databases van AgriDirect.

Deze exclusieve e-mail wordt opgemaakt in de e-mailservice Boervindt-template bestaande uit een header en footer. Het moet namelijk duidelijk zijn wie de afzender van de e-mail is. Verder is de content van deze e-mail volledig in te vullen door u als toeleverancier. De links in deze nieuwsbrief leiden direct naar pagina’s op uw eigen website.

Adverteren in de maandelijkse Boervindt.nl e-mailnieuwsbrief
Daarnaast verzorgt AgriDirect middels haar e-mailservice 10 e-mailnieuwsbrieven per jaar. Deze e-mailnieuwsbrieven bestaan o.a. uit resultaten van de actualisatieprogramma’s en worden gecombineerd met de website www.boervindt.nl waarop aanbiedingen, zoekertjes en sectorvers nieuws te vinden zijn. Toeleveranciers bieden we de mogelijkheid om advertenties te plaatsen in deze nieuwsbrief.

De ervaring leert dat e-mailnieuwsbrieven van Boervindt.nl goed geopend en gelezen worden (ca. 20-30% van alle ontvangers opent de nieuwsbrief).

Meer informatie over de online mogelijkheden?
Neem bij vragen of interesse gerust contact met ons op via 0475- 492549, mail naar info@agridirect.nl 
of vraag hier meer informatie aan.

 

Onze opdrachtgevers