Dit is het nummer dat u ziet als wij u bellen: +31 (0)475-411248

U hoeft niet terug te bellen, dat doen wij!

AgriDirect stelt zich voor

Als land- of tuinbouwer is de kans groot dat u ons al eens aan de telefoon hebt gehad of een e-mail van ons hebt ontvangen. Nu zult u zich afvragen wie wij zijn, waarom we u bellen en wat wij doen met uw gegevens. Wat heeft u er eigenlijk aan om ons uw gegevens te verstrekken? Dat leggen wij graag aan u uit! 

Wie zijn wij?
Sinds 1995 is AgriDirect specialist op het gebied van direct marketing en marktonderzoek in de agrarische sector. Ons doel is om effectieve communicatie tussen u, als land- en tuinbouwer, en de agrarische toeleveranciers mogelijk te maken zodat beide partijen hier hun voordeel uit kunnen halen.

Waarom bellen we u?
Vanuit onze callcenters in Nederland en Duitsland bellen wij dagelijks met agrarische ondernemers. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de bedrijfsinformatie in onze databases voortdurend up-to-date is. 

Wat doen wij met uw gegevens en wat heeft u hier aan?
De gegevens die u tijdens het telefoongesprek aan ons verstrekt, worden door ons zorgvuldig en adequaat opgeslagen in onze agrarische databases. Op basis van deze gegevens ontvangt u specifieke informatie over producten en diensten die waardevol en concreet toepasbaar zijn voor uw bedrijfsvoering.
Uiteraard voldoen wij aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
Lees hier meer over ons privacy protocol >>


Blijf op de hoogte van agrarisch nieuws via Boervindt.nl
Specifiek voor land- en tuinbouwers heeft AgriDirect de website www.boervindt.nl ingericht. Op deze website vindt u sectorvers nieuws, gratis zoekertjes, handige links en aanbiedingen en informatie van speciaal voor u geselecteerde toeleveranciers. Tien keer per jaar versturen we een digitale nieuwsbrief met links naar actuele informatie en aanbiedingen. Klik hier om een kijkje te nemen op Boervindt.nl >

Wij stellen uw medewerking enorm op prijs en willen u daarvoor dan ook hartelijk bedanken. 

Onze opdrachtgevers