De meest actuele en diepgaande agrarische bedrijfsgegevens van de Benelux en Duitsland

Agrarische bedrijfsgegevens

Bent u op zoek naar bedrijfsgegevens om in contact te komen met land- en tuinbouwbedrijven? Wij helpen u graag verder! Met behulp van ons Agrarisch Dataplatform stellen we uw persoonlijke dataset met agrarische bedrijfsgegevens samen. U ontvangt vervolgens een maatwerk overzicht van relevante bedrijfsgegevens, zodat u snel en gericht aan de slag kunt met marketing- en salesactiviteiten.

In totaal bevat het platform gegevens van 300.000 unieke agrarische bedrijven. Onze kracht is dat wij de data rechtstreeks bij boeren en tuinders verzamelen via telefonisch contact. Op deze manier garanderen wij nauwkeurige en betrouwbare data om direct uw sales en agrimarketing succes te vergroten.

Wij leveren maatwerk datasets

Ons adressenbestand op het Agrarisch Dataplatform beschikt over diepgaande agrarische bedrijfsgegevens op een grote verscheidenheid aan thema’s:

  • Contactgegevens: naam, adres, woonplaats en telefoonnummer.
  • Teeltplan: 127 teelten
  • Veestapel: 16 diergroepen
  • Toekomstplannen: uitbreidingsplannen, opvolgsituatie, beëindigingsplannen, verplaatsings- of emigratieplannen.
  • Investeringsplannen: investeringsintenties in machines of stallen.
  • En nog veel meer bedrijfskenmerken..

Adressen bedrijven kopen of leasen?

Wilt u een adressenbestand kopen? Dan zijn de datasets volledig in uw eigen beheer. U ontvangt een adressenbestand met de gewenste data die u kunt inzetten voor sales- en marketingacties.

Wilt u adressen van agrarische bedrijven leasen? Dan kunt u de data eenmalig (of een beperkt aantal keer) gebruiken voor marketingacties zoals een direct mailing of e-mailing.

Download overzicht database gegevens

Benieuwd welke gegevens AgriDirect ter beschikking heeft? Download hieronder een volledig overzicht van de bedrijfsgegevens en ontdek op welke manier onze datasets u in contact brengen met uw specifieke agrarische doelgroep.