Over AgriDirect

‘Het contact tussen u als toeleverancier en de land- en tuinbouwers optimaliseren, zodat vraag en aanbod beter op elkaar aansluiten’, dat is wat we bij AgriDirect willen betekenen voor de agrarische markt. Wij adviseren en ondersteunen toeleveranciers in de land- en tuinbouwsector bij de benadering van hun doelgroep, de agrariërs, zodat effectieve communicatie mogelijk is. Dit doen we inmiddels met zo’n 60 medewerkers in Nederland en Duitsland.

Missie
Wij laten toeleveranciers in de agrarische sector het verschil maken, door data gedreven marketingondersteuning.

Visie
Het creëren van het meest complete en actuele Agrarisch Data Platform, waarmee wij vraag en aanbod beter op elkaar laten afstemmen.

Betrokken

Dat wat aandacht krijgt, groeit. Om te bouwen aan een duurzame relatie is het belangrijk elkaar écht te kennen. Persoonlijk contact is essentieel om dicht bij de klant te staan en samen te werken aan een optimaal resultaat.

Bekwaam

Onze in-huis specialisten weten als geen ander wat er speelt. Onze vakbekwaamheid maakt dat we oplossingen ontwikkelen voor nu, maar ook voor straks. Daarmee helpen wij klanten bij het waarmaken van hun ambities.

Verbinden

Met onze medewerkers én met onze klanten, willen wij een duurzame relatie aangaan. Door verbinding te zoeken met elkaar, de markt en de manier waarop wij samenwerken kunnen wij succesvol zijn.

Historie

’25 jaar ervaring in datadriven agrimarketing’

In 1995 richtte Thieu Hendriks AgriDirect op. Vanuit zijn achtergrond als marktonderzoeker, was hij ervan overtuigd dat direct marketing steeds belangrijker zou worden voor de agrarische sector. Dat bleek een juiste gedachte; het bedrijf startte aan de keukentafel en groeide gestaag. Van 1995 tot 2022 was AgriDirect gevestigd in het Limburgse Roggel. Sinds 2022 is AgriDirect met een enthousiast team van 60 medewerkers gehuisvest in Roermond en in het Duitse Viersen.

Ons team

 • Roger Scholtes

  Neem contact met mij op.

  Roger Scholtes Directeur
 • Gaby van de Mortel

  Neem contact met mij op.

  Gaby van de Mortel Manager Contactcenter
 • Contactcenter medewerkers

  Neem contact met mij op.

  Contactcenter medewerkers
 • MarieLouise Poels

  Neem contact met mij op.

  MarieLouise Poels (Online) Marketing & Communicatie
 • Teamleider Contactcenter

  Neem contact met mij op.

  Teamleider Contactcenter Functie vervuld per 1 februari 2023
 • Luke Hekers

  Neem contact met mij op.

  Luke Hekers Accountmanager
 • Truus Veugen

  Neem contact met mij op.

  Truus Veugen Teamleider Contactcenter
 • Contactcenter medewerkers

  Neem contact met mij op.

  Contactcenter medewerkers
 • Gerry Martijnse

  Neem contact met mij op.

  Gerry Martijnse Commerciële Binnendienst
 • Chantal Bronkhorst

  Neem contact met mij op.

  Chantal Bronkhorst Teamleider Contactcenter
 • Hans Derikx

  Neem contact met mij op.

  Hans Derikx Database Analist
 • Angelique Gijsbers

  Neem contact met mij op.

  Angelique Gijsbers Secretariaat

Internationale organisatie met een tweede vestiging in Duitsland

De Duitse markt werd steeds belangrijker voor AgriDirect. Om Duitsland nog beter te kunnen bedienen, werd eind 2009 in Viersen een Duitse nevenvestiging geopend: AgriDirect Deutschland GmbH. Naast ons vast Duitse team op kantoor, is ook hier een callcenter ingericht. Vanuit onze vestigingen in Nederland en Duitsland zijn we actief op de internationale markt.

callcenter-removebg-preview

Professioneel contactcenter

Vanuit onze professionele contactcenters in Roermond (NL) en Viersen (DE) wordt vijf dagen per week telefonisch contact opgenomen met agrariërs uit diverse landen. Dankzij de jarenlange ervaring van onze vaste contactcenter agents spreken zij ‘de taal van de boer’. Al onze contactcenter agents worden middels een intern programma opgeleid tot een gecertificeerd callcenter agent. De teamleiders en het scriptingprogramma zorgen ervoor dat uw vragen op een professionele manier worden gesteld én dat u op ieder gewenst moment een actueel overzicht kunt ontvangen van de resultaten. Het op maat gemaakte belsysteem regelt een zo efficiënt mogelijke inzet van beluren. Met deze tools en expertise voeren wij succesvol uw marktbewerkingscampagne of marktonderzoek uit.

Agrarische bedrijven

Landwirtschaftsverlag Münster

Sinds januari 2020 valt AgriDirect geheel onder de Duitse agrarische uitgeverij Landwirtschaftsverlag Münster. LV Münster behoort, met meer dan 750 medewerkers in binnen- en buitenland, tot de 100 grootste mediabedrijven van Duitsland. De uitgeverij publiceert tijdschriften, boeken en nieuwe media specifiek gericht op de agrarische sector en voedingsindustrie. In de portefeuille heeft LV Münster 30 vakbladen en publiekstitels opgenomen (o.a. Topagrar en Profi), waarmee de organisatie de meest toonaangevende Europese uitgeverij voor agrarische media is.

Middels investeringen in uitgeverijen en andere agrarisch gerelateerde bedrijven in binnen- en buitenland blijft LV Münster zich constant ontwikkelen met als missie om de agrarische sector te voorzien van informatie. Daarmee is LV Münster tevens in staat om op maat gemaakte adviezen te geven aan klanten.

Openingstijden

Wij zijn op werkdagen van maandag tot en met vrijdag geopend van 08:00-17:30 uur.

De volgende dagen is AgriDirect verder altijd gesloten:
Paasweekend
Koningsdag
Hemelvaartsweekend
Pinksterweekend
Vanaf 1e Kerstdag tot en met Nieuwjaarsdag

Onze opdrachtgevers

 • Lely logo
 • delaval logo
 • for farmers logo
 • nieuwestroom logo
 • rabobank logo
 • unive logo
 • agrimedia
 • MSD
 • Bayer logo