agridirect melkvee adressen

Benader prospects met ons Data Platform Agrarische Sector. Wij zorgen voor kwalitatieve, concrete leads.

Leadgeneratie agrisectorLeadgeneratie uitbesteden

U wilt omzetgroei realiseren in de agrarische sector of in contact komen met potentiële klanten? Dan is het belangrijk dat uw aanbod onder de aandacht komt bij prospects die interesse hebben in uw product of dienst. Het verzamelen van deze prospects noemen we leadgeneratie.

Leads genereren uit ons Data Platform Agrarische Sector
Jaarlijks benaderen we telefonisch 11.000 Nederlandse melkveebedrijven, 9.000 akkerbouw- en loonwerkbedrijven en ruim 6.000 tuinbouwbedrijven met vragen over o.a. investeringsplannen. Hierdoor genereren we kwalitatieve, concrete leads voor verschillende objecten zoals tractoren, nieuwbouw- en renovatiewerken, sleufsilo’s, melk- en koeltechniek, voertechniek, etc.

Onze aanpak voor het genereren van leads:
Door ons Data Platform Agrarische sector en zeer specifieke doelgroepsegmentatie hebben we inzicht in de agrarische bedrijven die het meest geïnteresseerd zijn in uw product of dienst. U kunt deze adressen direct inkopen of door ons laten benaderen aan de hand van direct marketing campagnes. Vervolgens volgen we de verzamelde leads op door middel van afsprakengeneratie.

Leadgeneratie uitbesteden in vier stappen:

  • Analyse: vanuit ons Data Platform Agrarische Sector, waarmee we de doelgroep en het potentieel in kaart brengen;
  • Doelgroepsegmentatie: op basis van demografie, geografie, propositie en trends;
  • Campagnes: Bedenken, ontwikkelen en realiseren van aansprekende direct marketing campagnes en acties om onder de aandacht te komen bij potentiële klanten en het genereren van leads;
  • Opvolging: Rapportage van kwalitatieve leads en mogelijkheid tot opvolging, o.a. afsprakengeneratie.

Betrouwbaar, effectief en professioneel: benadering door onze vaste professionele callcenter agents die al jaren ervaring hebben met leadgeneratie in de agrarische sector. Bent u geïnteresseerd in het uitbesteden van leadgeneratie?

Meer informatie aanvragen

Businesscases