"Waardevolle informatie helpt ons bij het succesvol benaderen van melkveehouders"

Eefje van der Weijde Team lead marketing Benelux bij Lely Industries

“Lely wil het leven van melkveehouders aangenamer, duurzamer en winstgevender maken. Dat doen we door geautomatiseerde oplossingen als robots te bieden voor vrijwel al het werk in de koeienstal: van melken tot reinigen. We leveren wereldwijd in meer dan 45 landen. Van AgriDirect nemen we data af voor marketingactiviteiten."

"Zo doen we mee aan de melkvee actualisatie scan. Daarbij belt AgriDirect melkveehouders met een aantal vragen. Dat doen ze goed: de callcentermedewerkers hebben veel ervaring en weten de juiste informatie boven tafel te krijgen. De marktscan geeft ons goed inzicht in de markt. Wat voor systemen gebruiken bedrijven nu, wat zijn hun investeringsplannen? Dat soort informatie is waardevol, het helpt ons om melkveehouders gericht en succesvol te benaderen.

Een aantal vragen is samen met ons opgesteld en wordt specifiek voor ons meegenomen in het gesprek. AgriDirect denkt daarover met je mee. Ze hebben verstand van zaken, kennis van de markt en reageren snel. Het is een fijne partner om mee samen te werken. Of de samenwerking nog beter kan? Ik denk dat AgriDirect ons nog beter zou kunnen helpen als ze nog internationaler zouden opereren. Maar ik ben zeker tevreden over de samenwerking.”

Eefje van der Weijde, team lead marketing Benelux bij Lely Industries

Download een van onze
marktrapportages

Ontvang gratis de meest actuele marktinformatie in één overzicht, met o.a. bedrijfskenmerken, agrarische activiteiten, teelten, informatie over machines en nog veel meer!

Varkenshouderij