"Sterk is het meedenken over wat wij willen en hoe we dat bij klanten kunnen achterhalen"

Jos Jansen Projectmanager food & agri bij Rabobank Nederland

“Wij bedienen agrarische bedrijven in Nederland vanuit 14 kringen. AgriDirect meet voor ons al heel wat jaren de ontwikkeling van het marktaandeel onder agrarische bedrijven. Van onze bank en van andere aanbieders, zowel op landelijk niveau als per kring. Verder meet AgriDirect de NPS, een indicator voor klanttevredenheid en klant loyaliteit. We zijn heel content over de data die we krijgen. Als je klanten laat bevragen door een onafhankelijk bureau, krijg je een onafhankelijker beeld dan dat je het zelf doet.

"Ze hebben de totale agrarische portefeuille beter in beeld dan bijvoorbeeld de KVK"

Voordeel is ook dat AgriDirect een echte specialist is in food & agri; het bedrijf heeft in de loop der jaren een grote database opgebouwd. Ze hebben de totale agrarische portefeuille beter in beeld dan bijvoorbeeld de KVK. Sterk is dat ze meedenken over wat wij willen en hoe we dat het beste bij klanten kunnen achterhalen. Zo willen we de duurzaamheidsprestaties van agrarische bedrijven graag beter in beeld krijgen en weten in hoeverre de bank hen helpt om duurzamer te ondernemen. Samen kijken we hoe we de vragenlijst daarop kunnen aanpassen. Er is echt sprake van partnerschap, vind ik.”

Jos Jansen, projectmanager food & agri bij Rabobank Nederland

Download een van onze
marktrapportages

Ontvang gratis de meest actuele marktinformatie in één overzicht, met o.a. bedrijfskenmerken, agrarische activiteiten, teelten, informatie over machines en nog veel meer!