Slide oogsten leads

AgriDirect helpt je aan actuele leads om op het juiste moment onder de aandacht te komen.

Direct (e-)mailingDirect (e-)mailing

Wilt u uw product promoten onder een specifieke doelgroep of heeft u een aantrekkelijke actie voor prospects? Dan is direct mailing of e-mailing een geschikte manier om uw boodschap onder de aandacht te brengen. Wij kunnen e-mailadressen van agrariërs voor u verzamelen en verzorgen graag uw (e-)mailingcampagne.

Uw eigen exclusieve e-mail nieuwsbrief maken

E-mail is nog altijd één van de meest effectieve middelen om uw doelgroep aan te zetten tot actie. Via de kanalen van AgriDirect bereikt u eenvoudig uw prospects én voldoet u aan de AVG wet. Wij beschikken namelijk over de juiste opt-in email toestemming en zijn volledig AVG-proof.

U kunt uw mailing uitbesteden en de e-mail nieuwsbrief volledig naar wens door ons laten opmaken. Content kan door u zelf worden aangeleverd of laat ons meedenken met de invulling, inhoud en ontwerp. Vanzelfsprekend leiden links direct naar uw landingpagina´s en ontvangt u een overzichtelijke rapportage met open- en klik ratio. Samen voeren we succesvolle campagnes uit!

AgriDirect beschikt over e-mailadressen van agrariërs uit de Benelux:

  • Nederland: 22.000 opt-in e-mailadressen
  • Duitsland: 57.000 opt-in e-mailadressen
  • België: 5.000 opt-in e-mailadressen

Adverteren via Boervindt.nl

Adverteer daarnaast in onze Boervindt.nl-nieuwsbrief die 10 maal per jaar wordt verstuurd naar ca. 22.000 unieke Nederlandse agrarische bedrijven. Deze e-mailnieuwsbrieven bestaan o.a. uit resultaten van de actualisatieprogramma’s en worden gecombineerd met de website www.boervindt.nl waarop aanbiedingen, zoekertjes en vers sector nieuws te vinden is. Breng zo uw product of dienst onder de aandacht via meerdere online kanalen!

Direct mailing via post

Ook offline ondersteunen wij u graag met uw direct mailing campagnes. Van voorbereiding tot verzending, u kunt uw mailing aan ons uitbesteden:

  • Controleren van uw adressenbestand en eventueel het kopen of huren van adressen op basis van een zorgvuldige selectie van de meest geïnteresseerde doelgroep;
  • Meedenken over een wervende tekst voor uw aanbod;
  • Drukken/printen van uw mailing, al dan niet op eigen briefpapier;
  • Volledig verwerken van de mailing;
  • Terugkoppelen van het resultaat;
  • Effectiviteit meten: hoe is je mailing ontvangen, gelezen en gewaardeerd? Hoe interessant was de boodschap voor de ontvanger?

Wilt u een direct mailing of e-mailing campagne starten? Wij ondersteunen u graag!

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Businesscases