"Met e-mailcampagnes kunnen we heel gericht doelgroepen online benaderen"

Jan Aernoud van Eeken Oprichter en mede-eigenaar van Zonnepanelen op het dak

“We kennen AgriDirect al lang. Kort na de start van ons bedrijf in 2011 is de samenwerking begonnen. Hun inbreng heeft zeker bijgedragen aan de ontwikkeling van Zonnepanelen op het dak; van een bedrijf aan de keukentafel zijn we gegroeid tot een onderneming met twintig medewerkers. Inmiddels hebben we ruim 800 projecten voltooid bij mkb’ers en agrarische ondernemers."

"Steeds als er een e-mail de deur uit is, zien wij op onze site een piek van enkele honderden extra bezoekers."

"We werken op online gebied veel samen met AgriDirect. We adverteren al jaren in hun nieuwsbrief Boervindt, die maandelijks naar 20.000 agrarische ondernemers gaat. Dat werkt: steeds als de nieuwsbrief de deur uit is, zien wij op onze site een piek van enkele honderden extra bezoekers. Daarnaast verstuurt AgriDirect e-mailcampagnes voor ons. Ze hebben een grote, actuele en complete database met ondernemers. Met campagnes kunnen we heel gericht doelgroepen benaderen. Bijvoorbeeld akkerbouwers met een bepaald perceeloppervlak of melkveehouders met een x-aantal koeien."

"Sterk is ook dat ze met ons meedenken over de aanpak: over de doelgroep, over de planning, over vervolgmails. Het levert altijd wat op als we met elkaar sparren. AgriDirect begrijpt goed wat we willen. Daarnaast zijn het gewoon leuke jongens. Ik kan een samenwerking dan ook iedereen aanbevelen. Behalve natuurlijk onze directe concurrenten. 😉”

Jan Aernoud van Eeken, oprichter en mede-eigenaar van Zonnepanelen op het dak.

Download een van onze
marktrapportages

Ontvang gratis de meest actuele marktinformatie in één overzicht, met o.a. bedrijfskenmerken, agrarische activiteiten, teelten, informatie over machines en nog veel meer!

Media