"We hebben onze marketing/communicatie aangepast op het koopgedrag onderzoek"

Joost Kemna Productmanager Agricultural & Industrial Tyres bij Apollo Vredestein

“Vredestein is een van de oudste bandenfabrikanten ter wereld. Sinds 2009 maken we deel uit van het Indiase bedrijf Apollo Tyres. We zijn bekend van auto- en fietsbanden, maar maken ook banden voor landbouwvoertuigen, zoals tractors en mesttanks. Daarmee draaien we mee in het hogere segment in Europa, maar we willen graag verder groeien. AgriDirect helpt ons daarbij. Ze onderzoeken wat het koopgedrag is van Duitse en Franse akkerbouwers. Welke informatiebronnen gebruiken ze, waarop baseren ze hun beslissing, hoe tevreden zijn ze met de banden die ze kopen, kennen ze Apollo Vredestein? AgriDirect heeft het netwerk, de kennis en kunde om antwoord te geven op voor ons interessante vragen.

"We draaien mee in het hogere segment in Europa, maar we willen graag verder groeien. AgriDirect helpt ons daarbij."

In januari hebben ze dit onderzoek voor ons gedaan. Veel van wat naar voren kwam, wisten we al, maar er zaten ook eyeopeners bij. Heel waardevol, daarop hebben wij onze marketing en communicatie aangepast. AgriDirect is een fijne partner. Ze zijn betrouwbaar, vakkundig en snel. Een verbeterpunt? Het zou mooi zijn als ze dit onderzoek ook zouden kunnen doen in andere landen naast Frankrijk en Duitsland. Maar wensen moet je altijd hebben.”

Joost Kemna, productmanager Agricultural & Industrial Tyres bij Apollo Vredestein

Download een van onze
marktrapportages

Ontvang gratis de meest actuele marktinformatie in één overzicht, met o.a. bedrijfskenmerken, agrarische activiteiten, teelten, informatie over machines en nog veel meer!