"Het was een succesvolle actie, die ons goede handel heeft opgeleverd"

Jaap van de Werf Volar Auto's

“Volar koopt auto’s op voor de export. Maar ook in tweedehands tractors zit interessante handel. In Afrika is veel behoefte aan goedkope, goede machines. Vraag is alleen hoe je die oude tractors vindt. Op internet kwam ik uit bij AgriDirect. Ik heb hen gebeld en gevraagd of ze adressen konden leveren van boerenbedrijven die tractors hebben waar ze vanaf willen. Die konden ze inderdaad leveren. Gerry van AgriDirect heeft ons ook aan een goed adres geholpen voor het maken van flyers. We wilden namelijk graag met naam en telefoonnummer bij de agrarisch ondernemers op de keukentafel komen te liggen. We hebben de ondernemers aangeschreven en behoorlijk wat reacties gekregen. Het was een succesvolle actie, het heeft ons goede handel opgeleverd.

“Later hebben we AgriDirect ook nog gevraagd om extra informatie te leveren, zoals het merk tractor dat de boeren hebben. Bekende merken doen het namelijk beter dan onbekende. Ook die informatie konden ze ons geven. AgriDirect is goed op de hoogte wat er speelt op het boerenbedrijf en heeft serieus goede data.

Tractors die we niet hebben kunnen verhandelen, zijn via AgriDirect verkocht aan bijvoorbeeld hobbyisten. Dus ook daarin hebben ze een goede rol gespeeld.

AgriDirect is een prettige partner om mee samen te werken. Ze doen wat ze beloven, communiceren duidelijk en komen afspraken na. Zo zijn wij ook. Ik ben mijn belofte aan Gerry niet vergeten om een bloemetje af te geven als ik in de buurt ben. Dat ga ik zeker doen, want ze heeft ons fantastisch geholpen."

Jaap van de Werf, Volar Auto’s

Download een van onze
marktrapportages

Ontvang gratis de meest actuele marktinformatie in één overzicht, met o.a. bedrijfskenmerken, agrarische activiteiten, teelten, informatie over machines en nog veel meer!

Actieplan Plantgezondheid - BO Akkerbouw en AgriDirect