"AgriDirect houdt in de gaten wat wel en niet werkt"

Glenn Machielsen Marketing Communications Manager bij Bayer Crop Science

AgriDirect houdt in de gaten wat wel en niet werkt

"Als Bayer geven we regelmatig Koeriers uit voor agrarische ondernemers. Dat zijn digitale nieuwsbrieven met onder meer actualiteiten, wetenschappelijk onderbouwde onderzoeken en telerservaringen over gewasbescherming. AgriDirect maakt en verstuurt de nieuwsbrieven. Ze zorgen ervoor dat het er visueel aantrekkelijk uitziet en beheren de database met ontvangers van de Koerier. We deden dat eerst allemaal zelf, maar zij kunnen dat beter omdat zij daarin gespecialiseerd zijn. Bovendien houden ze goed in de gaten wat wel en niet werkt. Op basis van die informatie verbeteren we de nieuwsbrief. Welke verhalen vinden ondernemers interessant? Met welke frequentie en tijdstip kunnen we de e-mailings het best versturen? Welke titels spreken aan en wat voor onderwerpregel van de nieuwsbrief maakt nieuwsgierig? Dat proces van leren en ontdekken gaan we nu samen aan.”

“We werken al zeker 25 jaar samen met AgriDirect. Ze zijn meer collega dan externe partij. Het wederzijds vertrouwen is groot. Ze kennen de agrarische markt als geen ander, denken goed mee, zien kansen en wijzen ons daarop. Daarbovenop is het ook nog eens een heel fijne samenwerkingspartner. Open, transparant, snel en servicegericht. Ik ken de bureauwereld vanuit banen in het verleden en weet dat de commerciële druk hoog kan zijn. Bij AgriDirect merk ik daar niets van. Ze hebben altijd tijd, reageren snel en vriendelijk. Als het aan mij ligt, werken we ook de komende 25 jaar nauw met elkaar samen.”

Glenn Machielsen, Marketing Communications Manager bij Bayer Crop Science

Download een van onze
marktrapportages

Ontvang gratis de meest actuele marktinformatie in één overzicht, met o.a. bedrijfskenmerken, agrarische activiteiten, teelten, informatie over machines en nog veel meer!

Media