"We werken nu meer vanuit de behoefte van de veehouder: waarmee is hij gebaat?"

MSD

“We werken al lang met AgriDirect samen. Ze doen onder meer marktonderzoek voor ons, helpen soms met nieuwsbrieven en online campagnes en houden klanttevredenheidsonderzoeken" zegt Niki Nuijten, business development manager swine Benelux bij MSD Animal Health.

MSD Animal Health helpt de diergezondheid te verbeteren. Dat doen we vooral met vaccins, diagnostiek en praktische hulpmiddelen voor varkenshouders en dierenartsen. De onderzoeken van AgriDirect zijn zinvol; het is een mooie manier om marktinformatie te verkrijgen. En om erachter te komen wat klanten van je vinden. Ik denk dat een klant eerlijker is tegen een externe partij dan tegen jezelf. De bellers van AgriDirect doen echt hun best voor ons. Met gevoel voor de sector, humor en enthousiasme weten ze de aandacht vast te houden en de goede informatie te krijgen. Dat vind ik knap. Op basis van hun input en adviezen hebben we onder meer onze informatievoorziening richting klanten aangepast. We werken nu meer vanuit de behoefte van de dierenarts en de veehouder: wat heeft hij nodig, waarmee is hij gebaat?

AgriDirect is een betrouwbare, professionele partner met veel kennis van de sector. Ze denken mee en zijn flexibel. Ook de prijs-/kwaliteitverhouding vind ik goed: voor ieder budget is er wel een mouw aan te passen.”

Download een van onze
marktrapportages

Ontvang gratis de meest actuele marktinformatie in één overzicht, met o.a. bedrijfskenmerken, agrarische activiteiten, teelten, informatie over machines en nog veel meer!

Akker landschap