"De resultaten zijn voor ons belangrijk om strategische keuzes te maken"

Univé


Door het leveren van diverse marktonderzoeksrapportages, bestond er al een goed contact tussen Univé en AgriDirect.

“AgriDirect heeft dit keer voor ons een groot onderzoek gedaan onder agrarische ondernemers met 1.000 respondenten: hoe is de huidige situatie, hoe zien ze de toekomst, wat verwachten ze van Univé als verzekeraar? Dat heeft geresulteerd in een mooi rapport, waarin resultaten staan die voor ons belangrijk zijn om strategische keuzes te maken. Het onderzoek was een echte co-creatie, we hebben in een fijne sfeer samengewerkt.

"Het onderzoek was een echte co-creatie waarin resultaten zijn gehaald die voor ons belangrijk zijn om strategische keuzes te maken."

AgriDirect kent de markt heel goed, heeft een enorme database en veel ervaring met dit soort onderzoeken. Dat zorgt voor gerichte en betere vragen en een hogere respons: zij weten hoe je agrarisch ondernemers het beste kunt benaderen. We werken al jaren prettig samen met AgriDirect, zij leveren ons leads in de agrarische markt. Nu is het de eerste keer dat we samen zo’n groot onderzoek gedaan hebben. Ik vind het zeker voor herhaling vatbaar. AgriDirect is een partij die je kunt vertrouwen en op wie je kunt bouwen. Ze zijn flexibel en bereid om net een stapje harder voor je te lopen. Ik kan samenwerking met hen iedereen aanbevelen.”

Liane van Esch, teamleider Acceptatie Brand Univé

Download een van onze
marktrapportages

Ontvang gratis de meest actuele marktinformatie in één overzicht, met o.a. bedrijfskenmerken, agrarische activiteiten, teelten, informatie over machines en nog veel meer!

GlastuinbouwVarkenshouderij