Boervindt nieuwsbrief: hét geheim voor gerichte en effectieve communicatie met de agrarische sector!

Voorbeeld van de Boervindt nieuwsbrief

Boervindt is het merk dat AgriDirect gebruikt om te communiceren met boeren. Als toeleverancier heb je misschien nog niet eerder van ons gehoord, omdat we ons enkel richten op boeren.

Onze Boervindt e-mailnieuwsbrief wordt maandelijks verzonden naar ongeveer 20.000 unieke land- en tuinbouwbedrijven in Nederland. De nieuwsbrief is opgedeeld in vier sectorale edities: Rundvee, Akkerbouw/loonwerk, Tuinbouw en Varkens/pluimvee.

In de Boervindt nieuwsbrief delen we interessante informatie en trends die we oppikken uit de gesprekken die we voeren met agrarische bedrijven. Op deze manier willen we de kennis in de sector vergroten en stimuleren. Ook bieden we onze opdrachtgevers de mogelijkheid om advertenties te plaatsen in de nieuwsbrief.

Het sterke punt van Boervindt is dat het een gericht en actueel bereik heeft. Doordat onze verzendlijst voortkomt uit onze actuele database, bereikt de nieuwsbrief elke maand ongeveer 20.000 individuele agrarische bedrijven. Dit maakt Boervindt een uitstekend platform om tegen relatief lage kosten jouw agrarische doelgroep te bereiken.

Wil je land- en tuinbouwbedrijven bereiken? Overweeg dan om de maandelijkse Boervindt e-mail toe te voegen aan je communicatiemix en zo jouw commerciële doelstellingen te ondersteunen.

Ben je geïnteresseerd? Laten we dan bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Neem contact met ons op!