Over AgriDirect

‘Het contact tussen u als toeleverancier en de land- en tuinbouwers optimaliseren’, dat is wat we bij AgriDirect willen betekenen voor de agrarische markt. Wij adviseren en ondersteunen toeleveranciers in de land- en tuinbouwsector bij de benadering van hun doelgroep, de agrariërs, zodat effectieve communicatie mogelijk is.

Van een Nederlands bedrijf aan de keukentafel…
In 1995 richtte Thieu Hendriks AgriDirect op. Vanuit zijn achtergrond als marktonderzoeker, was hij ervan overtuigd dat direct marketing steeds belangrijker zou worden voor de agrarische sector. Dat bleek een juiste gedachte; het bedrijf startte aan de keukentafel en groeide gestaag. Sinds 2012 is AgriDirect met een enthousiast team gehuisvest in BusinessCentrum Leudal in het Limburgse Roggel met een callcenter met 24 belplekken. 

…tot een internationale organisatie met een tweede vestiging in Duitsland
De Duitse markt werd steeds belangrijker voor AgriDirect. Om Duitsland nog beter te kunnen bedienen, werd eind 2009 in Viersen een Duitse nevenvestiging geopend: AgriDirect Deutschland GmbH. Naast ons vast Duitse team op kantoor, zijn hier in het callcenter 14 belplekken ingericht. Vanuit onze vestigingen in Nederland en Duitsland zijn we actief op de internationale markt. 

Onze diensten, uw oplossingen!
AgriDirect mag zich met recht specialist op het gebied van agrimarketing en –marktonderzoek noemen. We beschikken over én onderhouden het meest complete agrarische adressenbestand van Nederland, Duitsland en België. Databases van Polen en Groot-Brittannië zijn in opbouw en agrarische informatie van Frankrijk is beschikbaar via een partner. Samen met u zoeken wij naar de beste manier om de communicatie met uw (internationale) doelgroepen te verbeteren, uw klantenkring uit te breiden of meer resultaat te behalen met uw marketingbudget.

Bekijk hier de korte AgriDirect-bedrijfsfilm 
Bekijk hier onze korte bedrijfsfilm die werd samengesteld voor de uitreiking van de Ondernemersprijs Leudal 2015. 

Onze opdrachtgevers