agridirect akkerbouw adressen

Nieuwsgierig naar jouw doelgroep?

Wij gaan voor jou de boer op!

Ook in 2022 actualiseren we weer onze database met gegevens van jouw doelgroep. Vanaf december leggen we o.a. activiteiten, investerings- en toekomstplannen vast van ruim 14.000 Nederlandse en Belgische akkerbouwers en loonwerkers.

Speciaal voor jou kunnen we exclusieve informatie opvragen binnen jouw specifieke doelgroep. Wil je bepaalde inzichten verkrijgen over jouw doelgroep, behoeftes inventariseren voor jouw product of dienst of weten welke plannen ze voor de toekomst hebben? Dan kun je eigen vragen toevoegen aan ons belscript!

Je ontvangt vervolgens exclusief de resultaten op jouw vragen, eventueel in combinatie met de daarbij behorende adresgegevens. Hiermee zet je die extra stap om nóg meer inzicht te krijgen in jouw doelgroep.

Benieuwd hoe dit te werk gaat?

Jouw voordelen:
• concrete en exclusieve inzichten over jouw doelgroep
• een boost voor jouw marketing- en salesactiviteiten
• een voorsprong in kennis t.o.v. concurrenten

Download het meest recente marktrapport

Ontvang gratis de meest actuele marktinformatie in één overzicht, met o.a. bedrijfskenmerken, agrarische activiteiten, teelten, alternatieve energie en nog veel meer!

  • "De telers waarderen AgriDirect, daarom halen ze ook een heel hoge respons bij de doelgroep. Daarnaast is het fijn dat ze met ons meedenken, bijvoorbeeld over de manier waarop we een bepaalde doelgroep het beste kunnen benaderen."

    Wim Petersen Business Information & knowledge manager bij Bayer CropScience
  • "Voordeel is dat AgriDirect een echte specialist is in food & agri; het bedrijf heeft in de loop der jaren een grote database opgebouwd. Ze hebben de totale agrarische portefeuille beter in beeld dan bijvoorbeeld de KVK."

    Jos Jansen Projectmanager food & agri bij Rabobank Nederland