Nieuwsgierig naar jouw doelgroep?

Dé bewezen manier om in contact te komen met tuinders

Wij begrijpen dat gerichte informatie het verschil kan maken in jouw marketing- en salesinspanningen. Mocht je op zoek zijn naar specifieke gegevens die momenteel nog niet binnen handbereik zijn, dan bieden wij de oplossing middels onze Tuinbouwcampagne. Vind jij het ook lastig om in contact te komen met tuinders? Speciaal voor jou kunnen we exclusieve informatie opvragen binnen jouw specifieke doelgroep. Wil je bepaalde inzichten verkrijgen in jouw doelgroep, of behoeftes inventariseren voor jouw product of dienst? Weten welke plannen ze voor de toekomst hebben, of wil je juist concrete leads verzamelen? Voeg dan je eigen vragen toe aan ons belscript!

Hoe werkt dit?

Jaarlijks actualiseren we onze database met gegevens van jouw doelgroep. Vanaf eind september leggen we o.a. activiteiten, investerings- en toekomstplannen vast van Nederlandse en Belgische tuinders in de volgende sectoren:

• 2.300 glastuinbouwers
• 1.500 boomkwekers
• 1.100 fruittelers
• 650 bloemboltelers

Vanuit ons eigen callcenter benaderen onze vaste professionele callcenteragents telefonisch de veehouders om jouw vragen aan hen te stellen. Je ontvangt vervolgens exclusief de resultaten op jouw vragen, eventueel in combinatie met de daarbij behorende adresgegevens. Hiermee zet je die extra stap om nóg meer inzicht te krijgen in jouw doelgroep.

Jouw voordelen

Exclusieve inzichten over jouw doelgroep
Voorsprong in kennis t.o.v. concurrenten
Concrete leads die willen investeren in jouw product of dienst

  • "De telers waarderen AgriDirect, daarom halen ze ook een heel hoge respons bij de doelgroep. Daarnaast is het fijn dat ze met ons meedenken, bijvoorbeeld over de manier waarop we een bepaalde doelgroep het beste kunnen benaderen."

    Wim Petersen Business Information & knowledge manager bij Bayer CropScience
  • "Voordeel is dat AgriDirect een echte specialist is in food & agri; het bedrijf heeft in de loop der jaren een grote database opgebouwd. Ze hebben de totale agrarische portefeuille beter in beeld dan bijvoorbeeld de KVK."

    Jos Jansen Projectmanager food & agri bij Rabobank Nederland

Download één van onze marktrapporten

Ontvang gratis de meest actuele marktinformatie in één overzicht, met o.a. bedrijfskenmerken, agrarische activiteiten, teelten, alternatieve energie en nog veel meer!

Glastuinbouw Nederland rapportage