Nieuwsgierig naar jouw doelgroep?

Dé bewezen manier om in contact te komen met tuinders

Vind jij het ook lastig om in contact te komen met tuinders? Speciaal voor jou kunnen we exclusieve informatie opvragen binnen jouw specifieke doelgroep.

Wil je bepaalde inzichten verkrijgen over jouw doelgroep, behoeftes inventariseren voor jouw product of dienst? Weten welke plannen ze voor de toekomst hebben? Of juist concrete leads verzamelen. Dan kun je eigen vragen toevoegen aan ons belscript!

Hoe werkt dit?

Jaarlijks actualiseren we onze database met gegevens van jouw doelgroep. Vanaf eind september leggen we o.a. activiteiten, investerings- en toekomstplannen vast van Nederlandse en Belgische tuinders in de volgende sectoren:

• 3.000 glastuinbouwers
• 1.500 boomkwekers
• 1.100 fruittelers
• 700 bloemboltelers

Vanuit ons eigen callcenter benaderen onze vaste professionele callcenteragents telefonisch de veehouders om jouw vragen aan hen te stellen.

Je ontvangt vervolgens exclusief de resultaten op jouw vragen, eventueel in combinatie met de daarbij behorende adresgegevens. Hiermee zet je die extra stap om nóg meer inzicht te krijgen in jouw doelgroep.

Jouw voordelen

Exclusieve inzichten over jouw doelgroep
Voorsprong in kennis t.o.v. concurrenten
Concrete leads die willen investeren in jouw product of dienst

  • "De telers waarderen AgriDirect, daarom halen ze ook een heel hoge respons bij de doelgroep. Daarnaast is het fijn dat ze met ons meedenken, bijvoorbeeld over de manier waarop we een bepaalde doelgroep het beste kunnen benaderen."

    Wim Petersen Business Information & knowledge manager bij Bayer CropScience
  • "Voordeel is dat AgriDirect een echte specialist is in food & agri; het bedrijf heeft in de loop der jaren een grote database opgebouwd. Ze hebben de totale agrarische portefeuille beter in beeld dan bijvoorbeeld de KVK."

    Jos Jansen Projectmanager food & agri bij Rabobank Nederland

Download het marktrapport 2021

Ontvang gratis de meest actuele marktinformatie in één overzicht, met o.a. bedrijfskenmerken, agrarische activiteiten, teelten, alternatieve energie en nog veel meer!