Agridirect de boer op

Nieuwsgierig naar jouw doelgroep?

Wij gaan voor jou de boer op!

Ook in 2023 actualiseren we weer onze database met gegevens van jouw doelgroep. Vanaf maart leggen we o.a. veebezetting, bedrijfsinformatie, activiteiten en investerings- en toekomstplannen vast in onze database van ruim 12.000 Nederlandse en Belgische rundvee- en geitenhouders. Hierdoor garanderen wij altijd de meest complete en actuele data met uitgebreide informatie ten behoeve van leadgeneratie, marketinzichten, datasets en databaseverrijking.

Indien de informatie die jij zoekt nog niet beschikbaar is in onze database kunnen we deze opvragen binnen jouw specifieke doelgroep. Wil je bepaalde inzichten verkrijgen over jouw doelgroep, behoeftes inventariseren voor jouw product of dienst of weten welke plannen ze voor de toekomst hebben? Dan kun je eigen vragen toevoegen aan ons belscript! Bel hiervoor naar 0475 – 492549 of mail naar info@agridirect.nl

Je ontvangt vervolgens de resultaten op jouw vragen, eventueel in combinatie met de daarbij behorende bedrijfsgegevens. Hiermee geef je jouw strategie handen en voeten en jouw marketing- en salesactiviteiten een boost!

Betrouwbaar, effectief en professioneel

De sectorale telefonische actualisaties van AgriDirect zijn inmiddels een bewezen marketingtool voor toeleveranciers in de agrarische sector:

  • Concreet en effectief leadadressen verzamelen
  • Altijd up-to-date met actuele inzichten
  • Benadering door onze vaste, professionele callcenter agents met jaren ervaring in de agrarische sector
  • AVG en Telecommunicatiewet

Download de melkvee
marktrapportage

Ontvang gratis de meest actuele marktinformatie in één overzicht, met o.a. bedrijfskenmerken, agrarische activiteiten, type melkstallen, voertechniek tractormerken en nog veel meer!

Melkvee bedrijf rapportage