Te veel leads om op te volgen na een agrarische beurs? Wij ontzorgen je graag!

Leadopvolging

Ben jij onlangs op een grote agrarische beurs geweest of sta je binnenkort nog op een interessante beurs? Hier ontmoet je vast veel interessante prospects en potentiële klanten. Maar wat gebeurt er na zo’n beurs, wanneer je te maken hebt met een overvloed aan leads die eigenlijk opgevolgd moeten worden? AgriDirect begrijpt dat dit een uitdagende en intensieve taak is, waar je niet altijd de tijd voor hebt. Daarom ontzorgen wij je graag in dit proces!

Ons deskundige team staat klaar om de telefonische opvolging van vele leads voor je te verzorgen en afspraken voor accountmanagers in te plannen. Hierdoor kan jouw accountmanager zich volledig concentreren op wat ze het beste kunnen: verkopen. Met meer dan 25 jaar aan kennis en ervaring in de agrarische sector, weten wij precies hoe we jouw potentiële klant het beste benaderen.

Wil jij meer weten over onze diensten op gebied van telefonische leadopvolging? Neem gerust contact met ons op. We plannen graag een afspraak in om uw specifieke behoeften te bespreken.

Download overzicht database gegevens

Benieuwd welke gegevens AgriDirect ter beschikking heeft? Klik op de knop hieronder voor een volledig overzicht van de bedrijfsgegevens die u helpen in contact te komen met jouw specifieke agrarische doelgroep.