agridirect melkvee adressen

Wij bieden actuele bestanden van rundveehouders/melkveehouders in o.a. Nederland, België, Duitsland, Polen, en Oostenrijk.

Adressen van Rundveehouders & Melkveehouders

Dankzij ons meest complete en actuele Data Platform Agrarische Sector hebben wij actuele bestanden van rundveehouders/melkveehouders in o.a. Nederland, België, Duitsland, Polen, en Oostenrijk. Niet alleen NAW+T is beschikbaar, ook hebben wij de opt-in-toestemming van veel bedrijven in de rundveehouderij om ze te mogen benaderen via e-mail.

Een uitgebreid bestand

Om effectief te werken is het goed om extra gegevens te hebben van rundveehouders/melkveehouders. De database van AgriDirect is daarom verreikt met veel extra informatie, waaronder:

  • Het aantal stuks melkvee, jongvee, vleeskalveren(wit, rood en roze) en zoogkoeien.
  • Het aantal tractoren en de aanwezigen tractormerken.
  • Het aantal hectare totaal, grasland en mais.
  • De leeftijd van de ondernemer.
  • De toekomstplannen, bijvoorbeeld of de bedrijven willen uitbreiden of juist willen afbouwen en of er al een opvolger bekend is.

Kwaliteit en actualiteit

De basis voor succes van direct marketing is een goed en actueel adressenbestand. Om adressen en extra informatie actueel te houden worden de adressen jaarlijks telefonisch benaderd in onze sectorale scanners. Om de kwaliteit van ons bestand te meten vergelijken we regelmatig onze adressen met de gegevens van het CBS.

Rundvee-actualisatie

In het voorjaar bellen wij tijdens de Rundvee-actualisatie alle rundveebedrijven/melkveehouderijen in Nederland en België om de adressenbestanden te updaten. Daarnaast kunnen opdrachtgevers eigen vragen toevoegen ter bevordering van marktonderzoek of leadgeneratie. Hierbij is het ook mogelijk om enkel een vraag te stellen aan alle bedrijven met bijvoorbeeld jongvee, vleeskalveren of in een bepaalde regio.

Meer informatie?

Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan

Download een van onze
marktrapportages

Ontvang gratis de meest actuele marktinformatie per sector in één overzicht. Met o.a. bedrijfskenmerken, agrarische activiteiten, teelten, informatie over machines en nog veel meer!

home download rapportage

Onze nieuwste kennisinzichten