Haal het maximale rendement uit jouw (online ) marketing campagnes

Binnen AgriDirect zit een groot team van gespecialiseerde medewerkers klaar, om het maximale rendement uit jouw agrarische data, direct marketing en/of marketonderzoek opdrachten te halen.

Sinds kort is MarieLouise Poels verantwoordelijk voor alle online Marketing & Communicatie projecten. Al sinds de oprichting van AgriDirect in 1995 voerde ze voor AgriDirect de eerste Direct Marketing campagnes uit. Nadat ze meer dan 15 jaar voor verschillende bedrijven als free lance e-mail marketing specialist heeft gewerkt, zijn wij blij dat zij voortaan haar marketing automation, e-mail, social media en content marketing kennis en ervaring voor AgriDirect en jullie opdrachten inzet. Gevraagd, en soms zelfs ongevraagd, staat zij jou daarbij ter zijde om het maximale resultaat eruit te halen.

Het is in ieders belang om alle (exclusieve) Boervindt-uitingen op een professionele wijze uit te werken en visueel en tekstueel aan te spreken met voor de boeren relevante en interessante informatie. Daardoor willen de Boervindt-boeren op de hoogte blijven en lezen zij de e-mail acties, uitnodigingen, enquêtes en nieuwsbrieven die zij via ons ontvangen. En niet onbelangrijk is dat we ze nieuwsgierig maken om verder te klikken naar de specifieke website- of landingspagina’s met meer gedetailleerde informatie, referentie- of productvideo’s, enquêtes of aanmeldformulier. Welke wij natuurlijk desgewenst ook voor jou bedrijf op maat kunnen verzorgen.

Interesse? Bekijk deze mogelijkheden (en nog veel meer) die wij jou te bieden hebben én waar wij voor jouw bedrijf graag het maximale resultaat uit halen!

Leadgeneratie uitbesteden »

(Direct) e-mailing »

Online campagnes »