Hans maakt data voor iedereen begrijpelijk

Bij AgriDirect verzamelen we data, heel veel data. En dat betekent veel cijfers en informatie. Al die gegevens zijn pas van waarde als deze voor onze klanten begrijpelijk en tastbaar zijn. Onze collega Hans draagt hier al ruim 5 jaar zorg voor en zet onze data om in bruikbare inzichten.

Hans contact

Als database analist is Hans verantwoordelijk voor het onderhoud, de continuïteit en de beschikbaarheid van alle agrarische databases van AgriDirect. Een functie waarin nauwkeurigheid en zelfstandigheid belangrijke eigenschappen zijn. Zo stelt Hans bijvoorbeeld belbestanden samen voor ons contactcenter en zorgt hij ervoor dat de output hiervan 100% correct verwerkt wordt in de agrarische database(s) of in klantrapportages. Ook maakt hij marktinzichten in de vorm van rapportages en adressenbestanden op voor mailingen voor onze klanten. Zo wordt al die data ook echt waardevol en draagt het bij aan de (commerciële) doelstellingen van de klant.

Hans is een cijferwizard die als geen ander cijfers kan analyseren en begrijpen. Maar hij is niet alleen analytisch, ook is hij creatief en een echte organisator. Hans is een teamspeler en is actief betrokken in het verenigingsleven, o.a. als oud-prins Hans II! Hij organiseert regelmatig quizzen, zowel in zijn woonplaats Roggel als voor zijn collega’s bij Agridirect.

 

afspraken generatie »

Verrijking actualisatie »

Klantentevredenheid »