Adressen van Melkvee bedrijven

Ons meest complete en actuele Agrarisch Data Platform van Europa heeft actuele bestanden van rundveehouders/melkveehouders in o.a. Nederland, België, Duitsland, Polen, en Oostenrijk. Niet alleen NAW+T is beschikbaar, ook hebben wij de opt-in-toestemming van veel bedrijven om ze te mogen benaderen via e-mail.

Melkveebedrijven Nederland

Om effectief te werken is het goed om extra gegevens te hebben van melkvee bedrijven. De database van AgriDirect is daarom verreikt met veel extra informatie o.a.:

  • Het aantal stuks melkvee, jongvee, vleeskalveren(wit, rood en roze) en zoogkoeien.
  • Het type stal
  • Investeringsplannen
  • Het aantal tractoren en de aanwezigen tractormerken.
  • Het aantal hectare totaal, grasland en mais.
  • De leeftijd van de ondernemer.
  • De toekomstplannen van melkveehouders.

Kwaliteit en actualiteit

De basis voor succes van direct marketing is een goed en actueel adressenbestand. Om adressen en extra informatie van een melkvee bedrijf actueel te houden worden de adressen jaarlijks telefonisch benaderd in onze sectorale scanners. De kwaliteit van ons databestand vergelijken we regelmatig met de gegevens van het CBS.

Melkvee bedrijven actualisatie

In het voorjaar bellen wij tijdens de Melkvee-actualisatie alle melk- en rundveebedrijven in Nederland en België om de adressenbestanden te updaten. Daarnaast kunnen opdrachtgevers eigen vragen toevoegen ten behoeve van marktonderzoek of leadgeneratie. Hierbij is het ook mogelijk om enkel een vraag te stellen aan alle bedrijven met bijvoorbeeld jongvee, vleeskalveren of in een bepaalde regio.

Meer weten?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan.
Neem contact met ons op

Download een van onze marktrapportages

Ontvang gratis de meest actuele marktinformatie in één overzicht, met o.a. bedrijfskenmerken, agrarische activiteiten, teelten, informatie over machines en nog veel meer!

Melkvee bedrijf rapportage

Onze nieuwste kennisinzichten