agridirect informatie

Bereik eenvoudig agrarische prospects binnen uw doelgroep met online campagnes.

Marketingtrajecten

U bent niet direct op zoek naar een marketingplan, een nieuw business model of een marketing campagne. U wilt resultaten. En bij het bereiken van die resultaten wilt u het liefst een businesspartner die met u meedenkt en helpt met het realiseren hiervan.

Als organisatie wilt u het liefste bezig zijn met die dingen waar u goed in bent. Daarom helpen wij u met het tot stand brengen van uw marketingactiviteiten, zodat u zich kunt focussen op uw core-business. Door middel van advies en pragmatische uitvoering brengen wij actie in uw organisatie. Persoonlijk, professioneel en resultaatgericht.

Marketingtraject van A tot Z

Om een succesvolle bijdrage te leveren aan uw bedrijfsdoelstellingen, kunnen wij in een aantal stappen volledig invulling geven aan uw marketingtraject.

Vanaf het moment dat we een project starten, werken we aan een plan om het juiste publiek te bereiken met een boodschap die resoneert. Van propositie tot afsprakengeneratie leggen we een basis voor een krachtig programma.

  • Analyse
  • Doelgroepsegmentatie
  • Campagne
  • Opvolging

Ons team van specialisten adviseert en ontzorgt u bij de implementatie en het uitvoeren van de concrete marketingacties.

Op basis van onze data meten we marktonwikkelingen, bepalen we kansen in de markt en ontwikkelen we een concreet marktbewerkingsplan. Zo haalt u meer rendement uit uw marketing inspanningen. Om nieuw potentieel aan te boren, commerciële groei te realiseren en nieuwe energie in uw organisatie los te maken.

Wilt u meer weten over onze aanpak? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek.

Download een van onze
marktrapportages

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Quis ipsum suspendisse ultrices gravida. Risus commodo viverra maecenas accumsan lacus vel facilisis.

home download rapportage

Onze nieuwste kennisinzichten