Agrarisch data achtergrond

Kom op het juiste moment en op de juiste manier met uw doelgroep in contact

Agrimarketing

Welkom bij AgriDirect, dé marktleider in data driven marketing en marktonderzoek voor de agrarische sector!

De juiste benadering van uw doelgroep begint met een actueel en uitgebreid databestand.

Wij realiseren ons dat het een uitdaging kan zijn om op het juiste moment met uw doelgroep in contact te komen. Dankzij de meest actuele en diepgaande agrarische database, bieden wij uitgekiende oplossingen om toeleveranciers te verbinden aan de land- en tuinbouwsector. En dat al meer dan 25 jaar! Onze database wordt jaarlijks geüpdatet, waardoor u altijd beschikt over de meest actuele gegevens en essentiële marketinformatie. Zo komt u eenvoudiger in contact met uw doelgroep.

Ontdek wat er allemaal speelt in jouw sector. Wat zijn de nieuwste trends, hoe bereik ik mijn doelgroep en in welke markten liggen de grootste kansen? Verkrijg actuele marktinzichten middels onze gratis marktrapporten om in te zetten voor uw sales- en marketingstrategie. Hiermee zet je je budget effectief in, ga je doelgericht te werk en maak je onderbouwde keuzes op basis van feiten. Download vrijblijvend een van onze marktrapporten en kom op het juiste moment, op de juiste manier in contact met de juiste doelgroep.

Download één van onze

marktrapportages

Ontvang gratis de meest actuele agrarische marktinformatie per sector in één overzicht. Met o.a. bedrijfskenmerken, agrarische activiteiten, teelten, informatie over machines en nog veel meer!

Melkvee bedrijf rapportage

Businesscases

Wij adviseren u graag

Ontdek hoe u ons dataplatform voor agrarische bedrijven optimaal kunt benutten en helpen u graag bij het realiseren van uw communicatietrajecten en hoe u vervolgens het meeste rendement haalt uit uw sales- en marketingacties.